torstai 18. syyskuuta 2014

Satoa ja kuvia

  Varsinaisia satokuvia en ole joutanut ottelemaan mutta joitakin yksittäisiä kuvia yön pimeinä tunteina sain sentään napsittua. Kannustimena oli tosin uusia kikottimia kuvausta varten joita olin saanut valmiiksi kokeiltavaksi. Ehkä sitten jonain toisena yönä saattaisin saada jotakin enemmän silmiä hivelevää visuaalista satoa sadosta :)

Bishops Crown kypsytteli kuistilla tällaisen hauskannäköisen podin ja liekö saaneen pikkaisen vaikutteita tempperamenttiinsä ja ehkä ulkonäköönsä naapuriruukun Cristallilta, jotenkin oli kipakamman oloinen kuin Bishopit ovat olleet noin niinkuin yleensä...
 Aji Fantasyjä tuli reilut parisataa grammaa ihan ikkunalaudalla majailleena parivaljakkona. Nautittavia podeja sekä sisäisesti nautittuna että visuaalisesti annosteltuna :)
Ihan niin kuin epäilinkin jo siemeniä tökkiessäni maahan, White Diamondin valkoiset paprikat ovat valkoisia vain väliaikaisesti raakoina ennenkuin kypsyvät. Ja punaisiahan noista näyttäisi tulevankin kun unohtaa korjata sadon ajoissa. Eipä siinä mitään, makeita ja herkullisia nuo ovat kypsinä, valkoisina taasen maistuvat miltei samalta kuin vihreät paprikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi vapaata ainakin siihen asti kunnes väärinkäytöksiä ilmenee